Thursday, August 31, 2006

Syksy tuli

Mun täytyy jotain saada kirjoitettua, ettette te mua kokonaan hylkää. Ei vaan edelleenkään tunnu olevaan mitään sanottavaa, joka ei liittyisi tai johtaisi keskustelua Valontuojaan ja edelleen käsillä olevaan tilanteeseen. Mitään merkittävää muutosta ei ole tapahtunut.

Menneiden kahden viikon kurssi oli antoisampi kuin etukäteen arvelin. Opin ja oivalsin uusia asioita ja nautin aamun harjoituksien tuomasta mielen keveydestä ja kehon viesteistä. Nyt loppua kohti sisälläni on myös avautunut jotain uutta, joka aiheutti ahdistavia unia. Nousi uusia pohdinnan paikkoja ja vaikka se tällä hetkellä tuntuu vaikealta, tulee tuloksena olemaan taas uusi kasvu, uusi tieto ja varmuus. Noista kaikista olen hyvin kiitollinen.

Tulevana viikonloppuna lähdetään Konsultin ja sulhasensa järjestämälle huvilaretkelle. Tulee varmasti olemaan ihanaa, kun jäi itseltä tänä vuonna venetsialaisten (mökkikauden päättäjäiset rannikkoseudulla) viettämättä. Hyvää ruokaa ja seuraa, keskustelua ja ihmettelyä. Terveellistä vastapainoa nykyiselle olotilalle.

No comments: