Wednesday, August 02, 2006

Jäässä

Motivaation puutteen määrä on tänään huipussaan. Ei kiinnosta tehdä mitään tähdellistä. Väsyttää. Tosi asiassa syy on varmasti enemmänkin intensiivisen ajatustyön aiheuttamasta uupumuksesta kuin laiskuudesta, mutta lopputulos on sama. Nyt ei nappaa mikään muu kuin sohvalle asettuminen kirja kädessä - matkalaukun purkaminen ja ruoanlaittosotkun siivoaminen saa odottaa. Hetken levättyäni ehkä jaksan taas. Ja huomennahan on tunnetusti uusi päivä.

Eilen käytiin Koiranystäväni (siis nää mun nimimerkit on todella heikoissa kantimissa - voisko jokainen asianomainen ilmoittaa mulle, millä nimellä haluaa itseään kutsuttavan, että mä säästyn vaivalta?) kanssa kahvilla, lounaalla ja sitten kävelyllä rannassa pikkumiehen kanssa. Niissä merkeissä meni lähes koko päivä. Ihanaa. Onnistuttiin kerrankin valitsemaan ruokapaikaksi ravintola, jossa ei oltu koskaan käyty (Virgin Oil & Co.) ja oltiin itsestämme tosi ylpeitä. Tavoitteena meillä on alkaa laajentaa repertuaaria vanhoista tutuista paikoista uusiin ja jännittäviin. Hyviä kahvila- ja ravintolavinkkejä Helsingin keskustasta voi mielellään laittaa tulemaan kommentteihin, kiitos!

Illalla mennään drinkille vasta kihlautuneen ystäväni kanssa. Kesämenot on osuneet siinä määrin ristiin, että me on taidettu nähdä viimeksi kesäkuun puolivälissä. Ei, nyt on kyllä pakko siirtyä vaaka-asentoon, että illalla jaksaa olla paikalla muutenkin kuin fyysisesti.

No comments: