Friday, June 30, 2006

Avoimin odottavaisin mielin

Joogaleiri alkaa huomenna. Seuraavat kaksi viikkoa tulevat varmasti olemaan mielenkiintoiset ja silmiä-avaavat, mutta johtuen nykyisestä rapakunnostani oikeasti vähän pelottaa. Viime kuukausien reissaamisesta johtuen jooga on jäänyt aivan liian vähälle, eli lähes olemattomiin, eikä reipas liikkuminen uusissa kaupungeissa kuitenkaan oikein korjaa tilannetta. Noh, täytyy taas harjoitella kärsivällisyyttä ja elää tässä hetkessä, näillä edellytyksillä - ottaa kaikki vastaan avoimin mielin.

Tavoitteena on, että tuleva intensiivijakso on sykäys uudistuneeseen terveempään elämään ja palautus takaisin siihen arkeen, josta sain nauttia koko kevään. Vaikka on tuntunut vähän siltä, että leiri tulee nyt vähän huonoon paikkaan, niin se tosi asiassa tuskin olisi voinut sopia paremmin. Juuri tällä hetkellä tarvitsen opastusta matkalla takaisin itseeni, jotta voin löytää takaisin harmoniseen ja tasapainoiseen olotilaan. Vastaukset löytyvät lähes aina sisältä.

Matkalukemisina otan mukaan seuraavat teokset.
  • Sri K. Paddabhi Jois, Yoga Mala
  • Petri Räisänen, Astanga
  • Hanne-Vibeke Holst, Kronprinsessan
  • Janet Evanovich, To the Nines
  • Paulo Coelho, 11 minuuttia
  • Liza Marklund & Lotta Snickare, Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan
Skaala on laaja ja se mitä luen ja missä järjestyksessä riippuu täysin fiiliksistä. Joogakirjat ovat toki tuttuja jo entuudestaan. Kaikki muu ajanviete tulee olemaan minulle yllätys, koska en ole ollut mukana aikaisemmin. Lisäksi en tunne leiriltä kunnolla ketään, mikä osaltaan lisää jännitystä. Niinpä koen olevani jälleen tilanteessa, jossa tulevilla ajoilla, päivillä ja viikoilla, on kaikki edellytykset tuoda mukanaan jotain suurta ja merkittävää. Ihanaa tämä elämä.

Oikein mukavia tulevia helleviikkoja!

1 comment:

Anonymous said...

Jag har tappat bort ditt tel.nr i och med att jag skaffat ny telefon. Har tänkt på dig flera ggr. Hör av dig!