Friday, May 12, 2006

Herkkuhöpinää

Kävin kaupassa hakemassa tarvikkeet tähän hetkeen täydelliselle illalle: light-limsaa, maltillisesti irtokarkkia ja minipussi sipsejä. Töllöstä tulee ykköseltä Woman Wanted, draamaa ja romantiikkaa - toivottavasti paljon sitä romantiikkaa. Mulla on suuri romantiikan nälkä. Se on tää alkanut kesä...

Mikä siinä on, kun aina ostaa lähes identtisen määrän ja valikoiman irtokarkkeja? Mun pussiin tulee aina noitapillejä, toffeepaloja (niitä isoja), toukkia, susuja, jogurttirusinoita ja pari salmiakkia. Ja paras limsa on ehdottomasti Pommac.

Oltiin tyttöjen kanssa vuodenvaihteen tienoilla Tallinnassa ja kotimatkalla listattiin kaikki tärkeimmät asiat järjestykseen. Mulle tuli sillon esimerkiksi seuraavat listaukset:

Choko Top 5
1. Guillian
2. Tupla
3. Twix
4. Toblerone
5. Brejk

Chips Top 5
1. Weekend Snacks
2. Manhattan
3. Kartanon Dill
4. Raffel
5. Grön Pringles

Näiden lisäksi listattiin seksikkäimmät miesnäyttelijät top 5, karkit top 5, mut elokuvat top 10 jäi pahasti kesken hyvästä yrityksestä huolimatta. Tähän urakkaan meni monta tuntia ja miettiminen ja keskustelut oli yhtä intensiivistä kuin oltais maailman rauhaa neuvottelemassa. Se oli aivan uskomattoman tyydyttävää puuhaa ja meillä oli törkeen hauskaa. Ja niin oli varmaan myös kanssamatkustajilla, jotka aina välillä loi hämmentyneitä katseita meihin päin.

2 comments:

Anonymous said...

Hih, mullakin tahtoo olla aina samat irtokarkit samalla määrällä. :)

Frida said...

Ihanaa, et mä en oo ainoa kaavoihin kangistunut. ;) Mukavaa viikonloppua!