Thursday, October 19, 2006

Hakusanoja vol 2

Poistin blogipohjan päivityksen yhteydessä tuosta laidasta "search keys that resulted here" osion, koska innostus ei riittänyt sen päivittämiseen, mutta käyn aina välillä huvikseni kuitenkin katsomassa, mihin tarpeisiin blogini on yrittänyt vastata.

Hyvin tavallinen on edelleen "työhakemus mallit" ja harkitsenkin mallin liittämistä tänne jonnekin, ettei tarvitsisi enempää hakea ja koska mun oma pohja on omasta mielestä niin siisti ja yleispätevä.

"saanko suudella sinua ruotsiksi"-haun tehneelle voin todeta, että vastaava käännös on får jag kyssa dig, mutta kehotan tarkistamaan lausumisen, ettei pyyntöön vastaaminen jää kiinni epävarmasta vaikutelmasta. Det gäller att se van ut, niinkuin vanha ystäväni totesi - kun vaikutat itsevarmalta ja skarpilta, uskottavuus nousee kummasti.

Päivän kohokohta ja pähkinä oli kuitenkin alla oleva haku, johon valitettavasti en keksi apua, vaikka kuinka pohdin. Herää lähinnä kysymys, mitä olet ollut hakemassa, kun hakukoneeseen näppäilet "katso omalla vastuulla tulee pelottava naama"?

No comments: